Jump to content
Administrator

Forum problems? Please clear your cookies and cache

Recommended Posts

Administrator

Hi everyone,

As many of you know, we've had some problems with the forum over the last few weeks. Unfortunately it seems we had a perfect storm with hosting issues, issues with Cloudflare (a service we use), and more.

FYI, we did some more work on the forum today, and we had an outage for about 10 minutes.

If you are experiencing problems logging in to your account, please clear your cookies and cache. Please also make sure you log in through the main site, and then click the 'forum' button. Logging in through the forum itself won't work. We'll fix that once we are sure these other issues have been resolved.

Again, if you still experience issues, please let us know; What are you experiencing? What are you clicking on? What errors are you seeing and what's the time? We need this information to investigate and look at the log files. Without this level of detail, there's little we can do.

We've appreciated your patience through this. Rest assured, we've been working diligently to fix the problems you've been experiencing. But not being able to properly identify them has been very difficult! In any case, knock-on-wood, hopefully we're in the clear here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
peach6
42 minutes ago, Administrator said:

Hi everyone,

As many of you know, we've had some problems with the forum over the last few weeks. Unfortunately it seems we had a perfect storm with hosting issues, issues with Cloudflare (a service we use), and more.

FYI, we did some more work on the forum today, and we had an outage for about 10 minutes.

If you are experiencing problems logging in to your account, please clear your cookies and cache. Please also make sure you log in through the main site, and then click the 'forum' button. Logging in through the forum itself won't work. We'll fix that once we are sure these other issues have been resolved.

Again, if you still experience issues, please let us know; What are you experiencing? What are you clicking on? What errors are you seeing and what's the time? We need this information to investigate and look at the log files. Without this level of detail, there's little we can do.

We've appreciated your patience through this. Rest assured, we've been working diligently to fix the problems you've been experiencing. But not being able to properly identify them has been very difficult! In any case, knock-on-wood, hopefully we're in the clear here.

What is the + on the homepage for ?It says status  and topic

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
seven

Thanks. Haven't had any problems today so far. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mnleona

I have had some problems. I have had to keep logging in more than one time. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
rosiesmom

I have had plenty of problems, but am hoping I get to post this!

Share this post


Link to post
Share on other sites
peach6

To me the site seems slower then before haven t had a problem posting since the update just slower

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...